Löderup utrustning


Löderup utrustning


Bredband


Bredband (fiber) och WiFi finns installerat i huset.


Rum och utrustning


Köksutrustning:

Köket är fullt utrustat. Det finns normal spis med ugn, kyl och frys, diskmaskin, diskbänk, micro, kaffebryggare, brödrost och vattenvärmare.


Sängplatser:


Övervåningen: 

På övervåningen finns ett rum med 3 sängar (två st 120 cm och en 90 cm). Sängarna står mot snedtak. Det finns ingen dörr att stänga men trappan till övervåningen går från matrummet.


Undervåningen:

I Västra flygeln finns två rum som tillsammans kan stängas med dörr. I det inre rummet finns två bäddsoffor med vardera två sängplatser (4 sängplatser totalt). I det yttre rummet finns en liten salong med bord,  liten soffa och en stol.

En flyttbar spjälsäng för ett litet barn finns.


I ett annat sovrum med dörr att stänga finns två sängplatser (enkelsängar).


I vardagsrummet med dörr att stänga finns en bäddsoffa med två sängplatser. I vardagsrummet finns också TV och CD-spelare. Runt vardagsrumsbordet finns två soffor med 6 sittplatser. Bäddsoffan står lite längre bort från vardagsrumsbordet. En vacker öppenspis finns mitt i vardagsrummet.


Uterummen:


Med ingång från gården finns två rum. Det yttre rummet har ett bord och två stolar. Det inre rummet har två enkelsängar. Uterummen saknar värme och används bara under sommaren.


Med ingång från trädgården finns också ett stort rum som passar för att samla många personer under samma tak. Uterummet saknar värme.


Matplatser:


I köket finns ett bord med 4 matplatser. I matsalen som ligger alldeles intill köket finns ett bord med 6-8 matplatser. Från matsalen har man uppsikt över köksbordet. I matsalen finns en öppenspis. En barnstol för matbordet för ett litet barn finns.


Dusch, toalett och tvätt:

I första badrummet finns ett badkar med dusch, toalett och tvättställ. I det andra badrummet finns en dusch, toalett och tvättställ. I pannrummet finns en tvättmaskin.


Trädgården:

I trädgården finns trädgårdsmöbler. Gräset klipps på natten av en automatisk gräsklippare. I trädgården finns också ett litet växthus.