Topp Fösingsmåla

Kalkholmen.se

Vacker gård nära bad i sydöstra Småland


Mitt i sydöstra Småland ligger detta härliga rymliga hus omgivet av skog, ängar och sjöar med flera möjligheter till fiske. Huset har stor ljuvlig trädgård och anordnad badstrand finns ca 4 km bort i Djupasjön. Till Glasriket är det cirka 30 minuters bilväg och till Karlskrona med skärgård cirka 45 minuter.


I den närliggande sjön "Östersjön" finns det ett, till huset hörande, stort trädäck vid strandkanten med brygga ut i sjön (ca 15 m) för bad, fiske och roddbåt. Trädäck, brygga och roddbåt ingår i hyran. Gångväg till sjön är ca 800 m. Det kan finnas stutar nere vid sjön (se utdrag ur Wikipedia om stut och oxe: En oxe är en kastrerad hane av nötkreatur som är äldre än 3 à 4 år. Innan dess benämns den stut. Till följd av kastrationen är oxen lätthanterlig och lämplig till dragare.")


Området runt Fösingsmåla (sydöstra Kronobergs län) är rikt på fiskesjöar och anordnade bad finns också i flera sjöar, bl.a. i Djupasjön ca 4 km från huset.


Fri Internet via bredband/fiberkabel och parabolantenn med utländska TV-kanaler finns i huset.

 

Övrig information:

Rökning inomhus ej tillåten

Hyresveckan sträcker sig från lördag till lördagSe video


Se video över gården och trädgården med huset, garaget, ladan och magasins-byggnaden (på andra sidan vägen) samt närmaste granne (ca 400 meter bort):


Fler bilder

Kartor

Brygga och trädäck nere vid sjön. Den röda linjen visar promenadvägen dit, ca 800 meter

Copyright © All Rights Reserved